среда, 15 января 2014 г.

ІКТ в діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу

      
15 січня Науково-методичним центром управління освіти спільно з адміністрацією ЕБЛ та за участю заступників директорів з НВР ЕЗОШ№2 та ЕНВК№5 було проведено семінар-практикум для керівників ЗНЗ та ПНЗ з теми: "Використання ІКТ в управлінській діяльності навчального закладу".
     У роботі семінару взяли участь: начальник управління освіти Плахотна Т.О., директор НМЦ Букреєва С.М., заступник директора НМЦ  Цемко С.А., спеціалісти відділу шкіл та позашкільних навчальних закладів управління освіти, методисти НМЦ, керівники ЗНЗ та ПНЗ, заступники директорів з НВР ЕЗОШ№2 та ЕНВК№5.
  Мета семінару - підвищення інформаційної компетентності керівника навчального закладу.

Ласкова Н.О., методист НМЦ
"Шляхи оптимізації процесу управління навчальним закладом в умовах функціонування інформаційного освітнього простору"
Савіна М.В., заступник директора з НВР ЕЗОШ№2.   "Використання редактора електронних таблиць MS Excel для проведення моніторингу якості освіти у загальноосвітньому навчальному закладі"
Перерва С.В., заступник директора з НВР ЕНВК№5. "Мережева взаємодія заступника директора з НВР зі шкільними методичними об'єднаннями засобами сервісів Gogle"

Мятович І.В., директор ЕБЛ . "Віртуальний кабінет директора ліцею"





Самойлова І.А., методист НМЦ
Перегляд методичних веб-ресурсів сайту НМЦ. Організація і проведення дистанційного семінару для заступників директорів на платформі "Віртуального університету".

Холодуліна Н.І., методист НМЦ
Перегляд методичних веб-ресурсів сайту НМЦ.
Використання Веб-ресурсів шкільних бібліотек  в інформаційній діяльності керівника навчального закладу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий