понедельник, 28 апреля 2014 г.

Увага! Огляд-конкурс фізкультхвилинок для учнів 1- 4 класів

Шановні вчителі, учні, підтримайте учасників конкурсу від  м.Енергодара!

Інтернет - портал «Педагогічна преса» оголошує проведення огляду кращих відеоматеріалів за темою «Фізкультурні хвилинки на уроках у 1-4 класах» (до 1,5 хв). 
Конкурс проводиться з метою широкої популяризації досвіду роботи з питань ефективної організації роботи з питань дотримання рухового режиму учнів початкових класів, збереження їх здоров’я та відповідно до плану роботи Міністерства на 2014 рік.
  ЕЗОШ№2  1-Аклас, урок української мови, тема уроку: «Музика дощу», вчитель Яшина О.В.

ЕНВК"ЗНЗ -ДНЗ"№6 , 4- А клас, фізкультхвилинка на уроці української мови, вчитель Чернявська І.В.
ЕБГ "Гармонія", 3-А клас,  фізкультхвилинка на  уроці української мови, вчитель Гончаренко В.І.




Проект "Формування та розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності педагогів"

До уваги керівників навчальних закладів, вчителів! 23 квітня 2014р. відбулася колегія Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, де заслуховувалось питання стану реалізації обласного освітнього проекту "Формування та розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності педагогів".

Доповідна записка "Про виконання Програми розвитку освіти Запорізької області на 2013-2017роки з питання стану реалізації обласного освітнього проекту "Формування та розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності педагогів

Рішення колегії від 23 квітня 2014 року

пятница, 25 апреля 2014 г.

Проектна діяльність на уроках інформатики



24 квітня 2014р. в  ЕБЛ відбувся ІІІ фестиваль проектів, створених учнями на уроках інформатики  та профільних спецкурсах: «Інформаційний працівник», «Основи комп’ютерної графіки», «Основи ВЕБ-дизайну», «Основи створення комп’ютерних презентацій».
На заході були присутні: Ласкова Н.О., методист НМЦ , Мятович І.В., директор ліцею, Бабаніна О.П.,заступник директора з НВР, вчителі математики та фізики ліцею, вчителі інформатики ЕЗОШ№2, ЕНВК№1, ЕНВК№5.
Традиційно учасниками фестивалю є учні 7-х класів, що обирають профіль для подальшого навчання; учні 8-9 класів, які дивляться на роботи випускників ліцею, учнів 11-х класів, набувають досвіду та черпають творчі ідеї для свого подальшого навчання.
Творчі роботи учасників фестивалю  яскраво демонструють прикладний характер набутих на уроках інформатики умінь та навичок, які успішно застосовуються учнями на уроках математики, фізики, літератури  та в позаурочній діяльності.
Вчителі інформатики ліцею Легка Ю.М. та Дятлова О.А. успішно формують і розвивають проектно-технологічні та інормаційно-комунікаційні компетентності у своїх учнів, що дозволить їм реалізувати творчий потенціал у подальшій життєдіяльності.
Хвилюються...вчителі інформатики Легка Ю.М. та Дятлова О.А.

Для перегляду: інформація про учасників проекту та їх роботи.








Нестандартний підхід у виборі інтерфейсу сайту продемонстрував Дахович Д., автор сайту "История компьютерной фирмы APPLE"