четверг, 27 февраля 2014 г.

Школа керівника ММО вчителів основної та профільної школи

27 лютого відбулося чергове засідання Школи керівника ММО з теми "Сучасні тенденції розвитку освіти в Україні"
     На занятті рзглядалися сучасні тенденції, які викликають зміни в освіті,  зміні форм та моделей навчання; визначалося коло навичок, які необхідно розвивати у сучасного учня; розглядалися причини, які гальмують процес активного використання ІКТ в освіті.






среда, 26 февраля 2014 г.

Організаційно-інструктивні заходи щодо оцінювання ВЕБ-ресурсів ЗНЗ

25 лютого в НМЦ відбулася інструктивно-методична нарада для координаторів журі огляду-конкурсу "Організація роботи журі міського огляду-конкурсу "Кращі ВЕБ-ресурси ЗНЗ".
Рекомендуємо  заступникам директорів з НВР, які  відповідають за участь педагогів школи у заходах Року "Нові стандарти - нові технології та форми навчання" , переглянути презентацію наради.

четверг, 20 февраля 2014 г.

Оцінювання ВЕБ-ресурсів ЗНЗ

Шановні учасники міського  огляду-конкурсу 
"Кращий ВЕБ-ресурс ЗНЗ"!
Звертаємо Вашу увагу на те, що у період з 01.03.2014 по 31.03.2014 відбуватиметься оцінювання веб-ресурсів, заявлених на участь в огляді-конкурсі. В оцінюванні ресурсів беруть участь усі Ваші колеги нашого міста. Для зручності роботи журі Вам необхідно вбудувати у блог форму для оцінювання. Координати форми Ви знайдите на сторінці журі 

понедельник, 17 февраля 2014 г.

Підсумки обласного конкурсу сайтів навчальних закладів з російською мовою навчання

Вітаємо з перемогою в обласному конкурсі сайтів  навчальних закладів з російською мовою навчання вчительський та учнівський колектив ЕБЛ!
Запрошуємо відвідати сайт ліцею
У конкурсі взяли участь 18 сайтів закладів освіти з 14 регіонів області.

пятница, 14 февраля 2014 г.

Всеукраїнський квест "К сокровищам родного слова"

Вниманию учителей русского языка! Приглашаем учителей и учеников принять участие в ВЕБ-квесте, который будет проходить с 16.02.2014 по 20.03.2014
Веб-квест «К сокровищам родного слова» проводится с целью популяризации изучения русского языка; выявления и поддержки талантливых учащихся; стимулирования деятельности учителей по привлечению школьников к изучению русского языка. Участие в веб-квесте способствует развитию коммуникативных, информационных, социальных навыков, инициативы и умения анализировать собственную деятельность, лидерства и ответственности.
Переход на квест

понедельник, 3 февраля 2014 г.

Камертон філолога

До уваги вчителів української мови та літератури! 
Рекомендуємо відвідати блог "Камертон філолога" Корицької Г.Р.
Вітаємо Корицьку Г.Р.-к.ф.н.кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін ЗОІППО з перемогою у Міжнародному відкритому конкурсі інтернет-сайтів "Web-Resurs" у номінації "Лучший сайт 'Сделал Сам'": 

Новини міського конкурсу-огляду "Кращі веб-ресурси ЗНЗ"

Мультимедійна презентація у роботі логопеда

31січня 2014 р. НМЦ управління освіти для логопедів міста було проведено семінар-практикум з тема:
  «Використання  MS Power Point  для  створення презентації до публічного виступу». Часто у своїй професійній діяльності логопедам доводиться виступати  перед аудиторією з доповідями, інформаціями. Використання мультимедійної презентації під час виступу привертає увагу слухача, допомагає у сприйнятті інформації. Однак, як показує практика, якість підготовки презентацій потребує удосконалення. На семінарі-практикумі розглядалась технологія підготовки ефективної презентації за допомогою MS Power Point до публічного виступу.